Plisse gordijnen

Plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in een enkele stof en in verschillende rustige basis kleuren als wit, offwhites, zandkleur, taupe, grijs en zwart tonen. De plisse gordijnen zijn door de uitvoering van een enkele stof, lichtdoorlatend en geschikt als raamdecoratie in verschillende ruimtes.

Klein of smal raam, geen ruimte voor gordijnen?

Ook dan zijn plisse gordijnen de perfecte oplossing. Ze nemen weinig ruimte in, kunnen in of op de dag gemonteerd worden en zorgen dan voor de juiste lichtinval. Ook geven de plisse gordijnen net dat beetje extra privacy bij nieuwsgierige buren. Daarnaast zijn plissegordijnen zeer geschikt bij draai- en kiepramen.

Plisse’s passen bij verschillende woonstijlen. Een strak, modern of juist een landelijk interieur? Ook dan past een plisse gordijn, kies de juiste kleur bij uw interieur en de ruimte wordt meteen anders door deze moderne raamdecoratie.

Advies gebruik

Bij plissegordijn 20mm kan de plooi uitzakken. Wij adviseren het product minimaal 1x per maand in opgetrokken toestand te laten hangen. Bestel raamdecoratie in dezelfde ruimte altijd tegelijk – dit omdat er kleurverschillen kunnen bestaan tussen verschillende partijen/producties.

Dubbelplissé gordijnen als raamdecoratie

Dubbelplissé gordijnen zijn decoratief als raamdecoratie maar hebben nog meer pluspunten! In de zomermaanden zorgen dubbelplissé gordijnen voor een subtiele lichtinval en wordt de warmte geweerd waardoor het koel blijft in huis, maar in de wintermaanden zorgen de dubbelplissé gordijnen juist voor een isolerend effect – de warmte wordt vastgehouden. Een moderne vorm van binnenzonwering!

Dubbelplissé gordijn

De dubbelplissé gordijnen zijn uitgevoerd met een dubbele stof in een honingraatstructuur, deze vorm zorgt voor het verkoelende of juist isolerende effect. Een raamdecoratie welke uw wooncomfort vergroot en uiteindelijk ook uw energierekening omlaag brengt, mits goed gebruikt natuurlijk. Iets duurder in de aanschaf zijn de dubbelplissé gordijnen, maar toepasbaar voor alle soorten ramen en verkrijgbaar in verschillende rustige basiskleuren. Lichtdoorlatende of lichtdichte dubbelplissé gordijnen voor de slaapkamer zijn ook zeker mogelijk!